Bezorging

 • Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

  Voor de levertijd kun je de levertijd aanhouden die in de aanbieding staat aangegeven. Sinds 1 februari 2020 verwerken wij bestellingen in ons eigen magazijn. Hierdoor is het merendeel van de bestellingen de volgende dag in huis als de bestelling voor 20.00 uur is geplaatst.

 • Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen?

   

  Ja, in het bestelproces kun je  kiezen om een alternatief afleveradres op te geven. Staat het afleveradres op naam van een bedrijf, geef dan duidelijk de naam van de organisatie aan en vermeld ook duidelijk je eigen naam er bij.

 • Waar blijft mijn bestelling?

  Voor de meeste artikelen geldt: op werkdagen voor 20.00 uur besteld, is tussen 3 werkdagen in huis. Dit heeft betrekking op de producten die Goedkoper.nl op voorraad heeft. Indien een bestelling door een partner van Goedkoper.nl wordt gedaan kan de levertijd oplopen tot 5 werkdagen. De levertijd gaat in wanneer de aanbieding is afgelopen, dit is drie dagen nadat de aanbieding word aangeboden.

   

 • Kan ik mijn bestelling ook volgen?

  Na het bestellen krijg je van ons een orderbevestiging. Zodra de order is verwerkt en op transport gaat, ontvang je ook hiervan een bevestiging met een track & trace-code. Zo kun je precies volgen waar je bestelling is en wanneer hij bezorgd wordt.

   

Terug