Over Euroknaller

Bij Euroknaller lopen kortingen op tot wel 80% en spaar je automatisch mee voor GRATIS producten! Euroknaller is dé dagdeal-website waar je dagelijks verrast wordt met te gekke producten tegen aantrekkelijk lage prijzen. Welkom!

Euroknaller is de dagdeal-website waar je dagelijks verrast zal worden door te gekke producten tegen aantrekkelijke lage prijzen.

Sparen voor knalzegels

Bij EuroKnaller spaar je automatisch mee voor gratis producten via Knalzegels. Je ontvangt zegels bij aankoop van geselecteerde producten. Bij ieder product staat vermeld hoeveel zegels men ontvangt. Spaarkaart vol? Dan kun je een product naar keuze kiezen uit de Knalzegelwebshop. De spaarkaart fungeert dan als betaalmiddel. Start vandaag nog met het sparen van knalzegels

 

 

 • 74%
  Gemiddelde korting
 • 2500+
  Shoppers per maand
 • 50+
  Leveranciers

Confetti

Hoe vinden wij de beste deals?

 • We zoeken de markt af voor de allerleukste en scherpste deals, rechtstreeks bij onze leveranciers.
 • De producten zijn in beperkte aantallen en slechts 24 uur lang verkrijgbaar. Iedere dag vind je 5 nieuwe deals op de website en in onze nieuwsbrief
 • Je product wordt rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden. Hierdoor kunnen wij je nog meer korting bieden. De levertijd is hierdoor doorgaans iets langer dan je wellicht van andere websites gewend bent (gemiddeld 5 dagen)

De klant voorop

Jij als klant staat altijd voorop bij Euroknaller. We doen er alles aan om jou een goede en snelle ervaring te bieden. Is je bestelling toch niet helemaal naar wens? Geen probleem, deze kun je binnen 14 dagen aan ons retourneren

 • Vul het retour aanvraagformulier in. Deze kun je aanvragen via [email protected].
 • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail en de aanvraag wordt in behandeling genomen.
 • Zodra de aanvraag is goedgekeurd ontvang je een e-mail met verdere informatie over hoe je de bestelling kunt retourneren.
 • Zodra de retourzending in goede orde ontvangen is storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening. Dit is doorgaans binnen 14 dagen.

Meer vragen?

Staat je antwoord hier niet tussen? Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur bereiken via de mail of de chat op de website. Je kunt ook bellen naar 020-2618399.

Meet the team

Daniel Spoor

Sales Director

Daniel weet met zijn scherpe blik en onbetaalbare netwerk binnen no time de beste deals te scoren in de markt tegen de hoogste kortingen.

Steven van den Ingh

Managing Director

Met zijn veelzijdige ervaring en kennis in zowel e-commerce als andere commerciële omgevingen, is Steven de ideale director voor Euroknaller. 

Pascal Veenhof

Content Editor

Pascal is onze beelddenker en woordentovenaar die op commando scherpe teksten en vernieuwende visuele uitingen kan produceren. 

Prachi Choukse

Developer

Onze tech-girl met de eindeloze focus weet in korte tijd van een technisch probleem een gebruikersvriendelijke oplossing te maken. 

Michael Vuong

Online Marketing

Michael is onze cijferman met een eindeloze energie om zich te blijven ontwikkelen op alle gebieden van het online marketingvak. 

Lisa Gielen

Back Office

Lisa is onze meest sociale collega. Ze is de spil van alle afdelingen en staat in contact met alle klanten, leveranciers en teamleden. 

Tim Vroom

Developer

Tim weet als geen ander een brei aan codetaal om te zetten tot vernieuwende functionaliteiten voor zowel de website als het productsysteem.

Charel Dors

Online Marketing

Charel is onze creatieve duizendpoot die zonder moeite de mooiste Instagram stories en leuke blogs uit haar pols weet te toveren.

Floris Rokebrand

Online Marketing

Floris is de Benjamin van het team. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft zich bewezen als een allround medewerker. Zijn gemaakte video's zul je vaak voorbij zien komen!

Frank

Online Marketing

Frank is een snelle leerling die met vol enthousiasme duikt in de mogelijkheden die de online marketingwereld te bieden heeft. 

Christiaan

Online Marketing

Christiaan heeft een economische achtergrond, maar ontdekt steeds meer nieuwe mogelijkheden in het marketingvak.

Alex

Online Marketing

Met 110% inzet en energie weet Alex zich snel wegwijs te maken binnen het team. Tijdens zijn stage houdt hij zich bezig met bloggen en schrijven.

Jij?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en ambitieuze collega's. Zoek je een stage of werkervaringsplek? Mail dan naar [email protected]

Jij?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en ambitieuze collega's. Zoek je een stage of werkervaringsplek? Mail dan naar [email protected]

Ons Kantoor

Euroknaller B.V.
Kabelweg 43, 1014 BA
Amsterdam, Netherlands
+31 (0) 20-2618399 KvK nummer: 67172903
BTW nummer: NL856860803B01
Euroknaller beoordeeld 4.5/5 gebaseerd op 320 reviews